oostende de haan blankenberge
Erfgoedzomer 2020 Ontsluiting

Erfgoedzomer 2020

Duik deze zomer mee het verleden in en ontdek de leukste kusterfgoedspelletjes op en rond het strand voor gezinnen met kinderen!

Kusterfgoedspelletjes gebundeld!

Haal de brochure op in de bibliotheek of toeristisch infopunt van Middelkerke, Oostende, Bredene, De Haan of Blankenberge.

Geen geduld? Dan kan je jouw favoriete erfgoed(strand)spelen hier al bekijken.

 

#Erfgoedzomer

Copyright Westhoek Verbeeldt-Privécollectie

Inspiratie opgedaan? Ga aan de slag en doe mee aan de fotowedstrijd van Kusterfgoed. Je maakt kans op een bouwpakket voor een vlieger!

Post vanaf 1 juli een oude of recente foto van  een erfgoedstrandspel op Instagram met #erfgoedzomer of laad een foto  op via Beeldbank Kusterfgoed. Zorg bij deelname via Instagram dat je profiel openbaar is, anders kunnen wij je foto niet zien. Foto’s ingestuurd via de Beeldbank, plaatsen we in het album ‘#erfgoedzomer’ op de Facebookpagina van Kusterfgoed.  De 10 instagramfoto’s en de 10 foto’s uit het facebookalbum “#erfgoedzomer” die de meeste likes verzamelen, worden op 31 augustus uitgeroepen tot winnaar! Bekijk ook het wedstrijdreglement.

UiTPAS

Heb je een UiTPAS? Spaar een punt door deel te nemen aan de fotowedstrijd. Of ruil in het Stadsmuseum Oostende tien punten voor een pakket om strandbloemen te maken (vanaf 1 juli tot 31 augustus, zolang de voorraad strekt). Door de coronamaatregelen maak je hiervoor een afspraak op voorhand via stadsmuseum@oostende.be of 059 51 67 21.

  • Stadsmuseum Oostende, Langestraat 69
  • Openingstijden: 10.00-12.30 en 14.00-18.00 uur (dinsdag gesloten)

In het kort

Doel: ontsluiting van immaterieel erfgoed gericht op gezinnen met kinderen
Projectcoördinator: erfgoedcel Kusterfgoed
Projectpartners: lokale partners
Periode: zomer 2020
Meer info? info@kusterfgoed.be

Terug