oostende de haan blankenberge
Erfgoeddag 2021 - De Nacht Erfgoeddag

Erfgoeddag 2021 – De Nacht

Het voorziene thema van 2020 'De Nacht' wordt hernomen in 2021. Zo kunnen de voorbereidende inspanningen renderen.

Op Erfgoeddag zetten we in Vlaanderen ons roerend (zoals eeuwenoude voorwerpen en kostbare archiefstukken) en immaterieel erfgoed (verhalen, liedjes of ambachtelijke technieken) in al zijn verscheidenheid in de kijker.

Meedoen?

Heb je zin om een activiteit te organiseren in het kader van Erfgoeddag op 24-25 april?  Inschrijven kan tot 18 januari op faro.be/erfgoeddag.

Uiteraard zit je net als wij wellicht met de vraag ‘wat met Corona‘?  Wij hopen dat alles zo snel mogelijk weer normaal wordt en dat we eindelijk weer kunnen deelnemen aan culturele activiteiten.  Maar uiteraard moet steeds rekening gehouden worden met de richtlijnen, die wekelijks kunnen wijzigen.  Meer info over te nemen Coronamaatregelen vind je alvast hier!  Op 21 januari organiseert Faro ook een gratis infomoment over het veilig (Coronaproof) organiseren van Erfgoeddag!

Neem gerust contact met ons op als je hierover vragen hebt.

Algemene voorwaarden editie 2021

Om in te schrijven en deel te nemen aan Erfgoeddag moet je activiteit aan een aantal voorwaarden voldoen. Een volledig overzicht van de algemene voorwaarden lees je hier. Lees dit document goed, bij het doorlopen van de inschrijvingsprocedure zal gevraagd worden deze voorwaarden te onderschrijven.

De belangrijkste elementen op een rijtje:

  • activiteit heeft een aantoonbare link met het thema ‘De Nacht’;
  • activiteit focust op cultureel erfgoed;
  • activiteit vindt plaats op 24 en/of 25 april 2021;
  • activiteit op Erfgoeddag is gratis;
  • activiteit op Erfgoeddag is meer dan een ‘opendeurdag’.

Heb je vragen bij deze voorwaarden, neem dan gerust contact op met Kusterfgoed via info@kusterfgoed.be.

 

Terug