oostende de haan blankenberge

Infomoment Vlaams kwaliteitslabel (28/02)

Kom op donderdag 28 februari naar Stadsmuseum Oostende voor een infomoment over kwaliteitslabels. Cindy Zoons van het Departement Cultuur, Jeugd en Media licht er toe wat het label precies inhoudt, wat de voordelen zijn en hoe je met jouw museum, archiefinstelling of erfgoedbibliotheek een ‘erkende’ organisatie wordt.

Sinds 2008 kunnen naast musea ook culturele archiefinstellingen en erfgoedbibliotheken een kwaliteitslabel ontvangen van Vlaanderen. Met dit label geef je aan dat het cultureel erfgoed dat door jouw organisatie bewaard wordt, in goede handen is.

Op donderdag 28 februari kom je van 10.00 tot 12.00 uur in het Stadsmuseum Oostende alles te weten over het kwaliteitslabel. Cindy Zoons van het Departement Cultuur, Jeugd en Media licht er toe wat het label precies inhoudt, wat de voordelen zijn en hoe je met jouw museum, archiefinstelling of erfgoedbibliotheek een ‘erkende’ organisatie wordt. De infosessie wordt afgestemd op jouw noden. Geef dus zeker op voorhand je vragen door.

Interesse? Schrijf je dan nu in via info@kusterfgoed.be of 059 27 07 70. Neem zeker ook al een kijkje op de website van het Departement.

Praktisch

Wanneer | donderdag 28 februari van 10.00-12.00 uur
Waar | Stadsmuseum Oostende (Langestraat 69, Oostende)
Organisatie | Kusterfgoed i.s.m. Departement Cultuur, Jeugd en Media & De Plate
Kostprijs | Gratis
Inschrijven | Verplicht via info@kusterfgoed.be of 059 27 07 70