oostende de haan blankenberge

De smaak van toen

De tiende editie van de Week van de Smaak vindt dit jaar plaats van 10 tot 20 november en staat in het teken van 'De Smaak van Toen'.

Dit jaar is het alweer tijd voor de tiende editie van de Week van de Smaak. Het thema van dit jaar, ‘De Smaak van Toen’, omvat een scala aan mogelijkheden: van herinneringen aan grootmoeders keuken tot je lievelingskost als kind, van historische maaltijden tot eten uit literaire klassiekers, van bijzondere ingrediënten uit de mythologie tot iconische gerechten. Allemaal Toen, en vooral: allemaal bijzonder smakelijk!

De aftrap van de Week van de Smaak vindt plaats in hét belevingscentrum voor voeding: het Huis van de Voeding in Roeselare. Daar gidsen vijf auteurs de bezoekers doorheen het Huis én richting hun smaakherinneringen. Later vindt daar ook een workshop co-creatie met kinderen plaats én wordt de expo ‘A la recherche du goût perdu’ plechtig geopend.

De laatstejaars van de avondschool Oostende uit de opleiding tot kok zullen op donderdag 10 november 2016 een menu bereiden volgens het thema van de week van de smaak. Klik hier voor meer info!

 

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram